Tuesday, March 22, 2011

Pozitii sexuale care innebunesc barbatii


Se spune ca barbatii nu sunt pretentiosi in pat, dar au si ei slabiciunile lor. Daca vrei sa-ti surprinzi placut iubitul in seara asta, iata care sunt pozitiile sexuale care ii ofera maximum de placere!

Misionarul (simplu, dar eficace)

Pur si simplu misionarul (barbatul deasupra femeii), cea mai simpla si mai cunoscuta pozitie din lume! Pare simpla, dar ea ii ofera barbatului o placere nebuna, de aceea si cunoaste un succes atat de mare. Singurul inconvenient: barbatul se simte atat de bine, ca termina prea repede pentru gustul partenerei lui!

Pentru un plus de autenticitate, puteti practica misionare ameliorate. Primul: du-ti picioarele sus, cu genunchii la nivelul umerilor tai. Al doilea: departeaza picioarele si lasa-le in aer, el tot deasupra ta: senzatie super atat pentru tine, cat si pentru el!

Leoaica (penetrare din spate)

Propune-i o pozitie animalica: aceasta este cea mai excitanta pozitie sexuala pentru barbati. Din punct de vedere tehnic, ea permite miscari ample din partea barbatului, iar din punct de vedere fizic, excitatia este asigurata de latura bestiala a acestei pozitii.

In plus, clitorisul este foarte accesibil atat pentru mainile barbatului, cat si ale femeii. Punctul G este stimulat de penis in aceasta pozitie, de aceea este foarte apreciata si de catre femei.

Pe masa

Barbatii sunt innebuniti de aceasta pozitie. Fa rost de o masa solida! Lungeste-te pe ea, cu fesele pe marginea mesei, coapsele indoite spre abdomen si departate. Iubitul tau nu trebuie decat sa se apropie!

Introducerea penisului este ultra-usoara, iar miscarile barbatului sunt ajutate. Poti sa variezi aceasta pozitie si sa te asezi cu genunchii pe masa, iar el sa te surprinda pe la spate.

Cadoul

Cu un asemenea nume, probabil ca nu mai ai rabdare sa afli ce poti sa faci bun pentru barbatul din viata ta! E foarte simplu: el se asaza si se sprijina in maini (usor duse in spate). Incaleca-l, iar daca esti dotata cu muschi vaginali puternici, exerseaza contractii succesive ale vaginului, fara sa-ti misti restul corpului. Barbatii adora sa fie condusi din cand in cand. Misca-ti bazinul, barbatilor le place asta. Ei se simt ca si cum ar avea deasupra lor o dansatoare orientala, iar privelistea este mai mult decat excitanta.
Sursa: Ele

No comments: