Tuesday, March 15, 2011

Ioana Ginghina iti recomanda cateva retete culinare usor de realizat, special pentru perioada postului


Ioana Ginghina vine in ajutorul persoanelor care tin regim sau sunt in momentul de fata la post si s-au saturart sa consume acelasi gen de alimente zilnic.
Interpreta Fatimei din telenovela „Iubire si onoare”, difuzata ACASA, de luni pana joi, de la 20:30, a postat pe blogul personal cateva retete culinare usor de realizat si foarte gustoase:

Crema din mere

8 mere, o lingura stafide, o lingura goji( sau alte fructe uscate), 100ml suc de portocale.

Merele se coc, apoi miezul li se paseaza si se amesteca stafidele si restul fructelor uscate plus sucul de portocale. Daca fructele uscate vi se par prea tari lasati-le 30 de minute in apa plata. Se poate pune si nuca macinata, migdale sau alune.

Salata de cartofi cu brocoli

8 cartofi, 2 tulpini de brocoli, o cana de legume tocate marunt de exemplu: ardei, gogosar, morcov, sau suc de roșii, 1 telina potrivita, 2 legaturi ceapa verde, 2 linguri ulei de masline, cateva masline pentru ornat.

Cartofii se fierb in coaja, apoi se racesc se curata de coaja si se taie marunt. Brocolii se fierb putin, cateva minute, maxim sapte. Se taie si brocolii bucatele mici. Telina cruda se da prin razatoarea mare, ceapa verde se toaca marunt. Se amesteca tot, impreuna cu cana de zarzavat si uleiul si se orneaza cu masline
.”
Sursa: acasatv

No comments: