Friday, April 22, 2011

Cum sa iti retusezi machiajul daca nu ai timp sa ajungi acasa


Daca ai o intalnire importanta imediat dupa orele de curs sau dupa serviciu si nu mai ai timp sa ajungi acasa, iata cateva stafuri despre cum iti poti retusa machiajul fara efort. Ai nevoie doar de cinci minute si vei arata din nou minunat.
1. Ten obosit - Daca ti se pare ca esti palida si tenul tau este obosit, cel mai bun remediu este pudra bronzanta care nu ar trebui sa iti lipseasca din portfardul din poseta. Aplica pudra stralucitoare pe fata, gat si decolteu si fii atenta sa iti pui in evidenta si pometii. Ai grija ca nuanta sa nu fie in contrast puternic cu cea a mainilor de exemplu.

2. Scapa de cearcane - Daca anticearcanul tau nu te-a tinut decat pana la pranz este cazul sa iei masuri si sa investesti intr-un produs de o calitate mai buna. De asemenea, daca ai probleme cu cearcanele un baton corector nu trebuie sa iti lipseasca din poseta. Aplica anticearcanul in zonele cu probleme si apoi tamponeaza usor zona cu un servetel umed, ca machiajul sa para mai natural.

3. Reimprospateaza-ti privirea -
Un nou strat de rimel este tot ce ai nevoie ca privirea ta sa atraga din nou atentia. Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este ca periuta rimelului sa nu fie prea incarcata si genele tale sa arate urat.

4. Buze moi - E bine sa ai mereu la indemana un balasam de buze pe care sa il folosesti de fiecare data cand simti nevoia. Poti gasi si balsam de buze colorat care iti lasa o nuanta delicata.

5. Par stralucitor - Un ser pentru stralucirea parului face parte din trusa de infrumusetare a oricarei femei ingrijite. Daca sticluta nu este foarte mare o poti pune in poseta si poti aplica putin ser pe par pentru a-l revigora.

6. Scapa de sebum -
In farmacii poti gasi niste servetele de hartie speciale pentru tenul gras care indeparteaza excesul de sebum fara sa iti strice machiajul. cand iti simti tenul gras, foloseste unul dintre aceste servetele care ii va reda aspectul mat.
Sursa: acasatv.ro